NAPPALI

1 éves beszámítós          54 341 01 KERESKEDŐ (beszámítjuk a kereskedelmi szakközépiskola négy éve alatt tanult szakmai tantárgyakat, ezért a két éves képzés egy évre rövidül)

2 éves                                  54 812 03 TURISZTIKAI SZERVEZŐ, ÉRTÉKESÍTŐ

A nappali képzés felső korhatára 25 év.

 

ESTI

2 éves                                 54 341 01 KERESKEDŐ

2 éves                                 54 841 11 LOGISZTIKAI ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI ÜGYINTÉZŐ

Elméleti képzés hetente két alkalommal, munka mellett is, korhatár nélkül!

 

Az első kettő iskolarendszerű szakképzés ingyenes.

Diákigazolvány jár a hozzá kapcsolódó kedvezményekkel.

Jelentkezés folyamatos.  Letölthető jelentkezési lap: nappaliesti

Jelentkezési lap beküldés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy személyesen

Beiratkozás folyamatos 2017. június 6-ától július 5-ig munkanapokon, majd július 19-étől szerdánként személyesen a titkárságon.

A külső jelentkezőktől kérjük, hogy hozzák magukkal a következő dokumentumokat:

  • középiskolai bizonyítvány
  • érettségi bizonyítvány
  • OKJ-s bizonyítvány (ha már van)
  • személyi igazolvány
  • lakcímkártya
  • TAJ kártya
  • munkaszerződés (ha jelenleg van munkahelye)
  • ha rendelkezik munkahellyel, olyan munkaköri leírást, ami alátámasztja a gyakorlat munkahelyen történő végzését

54 341 01 Kereskedő

A végzettséggel betölthető munkakörök: Boltvezető, Áruházi osztályvezető, Áruházi részlegvezető, Szupermarket részlegvezető, Kereskedelmi ügyintéző

szakképesítéssel rendelkező képes vállalkozást létrehozni, működtetni, megszüntetni, irányítani a kereskedelmi egység tevékenységét, a beszerzést, készletezést és értékesítést, marketing tevékenységet végezni, biztosítani a személyi és a tárgyi feltételeket, ellátni az adott kiskereskedelmi egység szabályszerű üzemeltetésével kapcsolatos feladatokat.

 

54 841 11 Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző

A végzettséggel betölthető munkakörök: Logisztikai ügyintéző, Anyag logisztikus, Anyaggazdálkodó, anyagbeszerző, Beszerzési ügyintéző, Anyag és készletgazdálkodási ügyintéző, Anyagbeszerzési előadó, Szállítmányozási ügyintéző, Árufuvarozói ügyintéző

szakképesítéssel rendelkező képes rendelések, beszerzések, raktározás, értékesítés tervezésében és lebonyolításában feladatokat ellátni, nemzetközi szállítással és szállítmányozással kapcsolatos ügyintézői tevékenységet végezni, kapcsolatot tartani a partnerekkel, ügyfelekkel.

 

54 812 03 Turisztikai szervező, értékesítő

A végzettséggel betölthető munkakörök: Turisztikai referens, Utazási irodai utasszervező, Utazási irodai ügyintéző, Utazási referens, Üdülésszervező

szakképesítéssel rendelkező képes vezetőként utazási irodákban, idegenforgalmi hivatalokban, fizető-vendéglátás területén, szabadidőközpontokban a vállalkozás teljes körű tevékenységét végezni, irányítani, szervezni és ellenőrizni. Közreműködik az üzleti-, gazdálkodási-, pénzügyi-, marketingtervek kidolgozásában. Összeállítja a vállalkozás árualap-kínálatát; reklámozza, kialakítja a cég arculatát. Folyamatos kapcsolatot tart a turisztikai piac szereplőivel. Gondoskodik a folyamatos munkamenet biztosításáról.

E-napló

 

ALAPÍTVÁNY

Iskolánk alapítványa: Széchenyi 200 alapítvány. Kérjük, hogy amennyiben támogatni kívánja iskolánk diákjait, akkor az adója 1 %-át az alábbi adószámra utalja:

18004298-1-42

Bővebben...

 

Elérhetőségeink

Budapesti Gazdasági SZC Széchenyi István Kereskedelmi Szakgimnáziuma

1088 Budapest, Vas utca 9-11
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon/fax: +36 1 338 4480
Igazgató: Jakab Szilvia
 
Gazdasági iroda: Bogáti Árpád
telefon: +36 1 338 4592 
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.